Официално: Нов спонсор грейва на екипите на ЦСКА (Снимки)

7DNI CSKA16.11.201880850
Емблема,

Благодарение на страхотното си представяне, отборите от Футболна академия „ЦСКА Лондон“ спечелиха доверието на още един спонсор.

Госпожа Ирина Илиева – собственик на доказалия се във Великобритания „RIO CAFE – bar & restaurant“, ще подкрепя Академията, а логото на заведението вече е брандирано на екипите на юношите. Госпожа Илиева е възпитана с любовта към червения отбор и ще помага на нашите отбори в дългосрочен план.

Вече са готови и екипите на малките армейци за сезон 2019, благодарение на техническия спонсор „Misho sport“. На тях са поставени логата на спонсорите – веригата луксозни ресторанти „Уникат-2“ и „RIO CAFE – bar & restaurant“, като за първи път децата ще ги облекат за турнира „София къп 2019“, който ще се проведе в края на февруари.

След отличния старт на децата от отборите в ELE League, интересът към Футболна академия „ЦСКА Лондон“ става все по голям. Поради тази причина ръководството взе решение да доразвие Академията от следващия сезон, като изгради структура, доближаваща водещите клубове в Англия, а именно „development“ и „advanced“.

Всички възрастови групи се представят чудесно и вече разкриват своя армейски дух, раздават се за червения екип, осазнявайки колко е отговорно да носиш с чест свещената фанелка с трите звезди.

Отборът U13 е лидер в своята възрастова група. Децата разкриват своя потенциал и тимът ни е един от големите претенденти за спечелването на лигата.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *