Александър Попов: Получи се хубав и интригуващ мач, имаме сериозен проблем със залата

7DNI CSKA17.11.20182520
Цска Левски волейбол мъже 20

Наставникът на ВК ЦСКА Александър Попов коментира успеха на тима над Левски с 3:1 гейма в двубой от 5-ия кръг на държавното първенство.

„Хубав и интригуващ мач се получи, три момчета от тима бяха с температура, изпуснахме да победим чисто с 3:0, въпреки че по този начин направихме зрелище за феновете в залата, както и хората, които са гледали мача. Те играха без напрежение, имаха тези психологически ситуации, имаше ентусиазъм,, задължително при тази публика и в нашата зала трябваше да спечелим, психологически загубихме втория гейм“, коментира Попов.

„Селектирахме няколко момчета от школата, трудно може да направим един хомогенен млад отбор, поради разлика в наборите. Раждат се и се правят млади волейболисти, имаме добър национален отбор, имаме добри момчета в школите, раждат се състезатели, идват в А група, има експорт на състезатели, правим състезатели, което е хубаво. Във всеки един отбор има поне по един чужденец“, добави той.

„Младите състезатели и феновете ни спасиха в шестте години, в които ние си заплащахме задълженията към институциите, стояхме без заплати. Другият основен стълб, който ни спаси са феновете, те са до нас и преди и сега“, каза още той.

„Проблемът със залата е сериозен, имам срещи със собствениците другата седмица, надявам се, да се решат нещата, с една зала, която е построена през 1968 година, в тази зала са спечелени 46 шампионски титли на България мъже и жени, и в тази зала ако властимащите искат да се случва нещо друго ще бъде престъпление“, каза още той.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *