Завръщането на Енрике Рафаел в игра се отлага?

7DNI CSKA19.11.20189540
ЦСКА, тренировка, Енрике Рафаел

Един от бразилците в ЦСКА Енрике Рафаел, няма да попадне в разширената група за предстоящото гостуване на Дунав през уикенда.

Крилото е напълно възстановен, след като цели 4 месеца бе извън терените заради счупена ключица. Енрике обаче ще стане жертва на правилото, че само трима футболисти извън Европейския съюз могат да бъдат в състава за официалните мачове, пише „Меридиан мач“.

На „Българска армия“ обаче са петима, които нямат европейско поданство. Засега страдаше единствено един от новите нападатели Евандро, и то след завръщането в игра на титулярния ляв бек Жеферсон. „Червените“ имат проблеми с атаката си и затова и двамата централни нападатели – Мауридес и Али Coy, са на разположение на Нестор Ел Маестро, за да може да ги редува.

Енрике Рафаел бе един от най-добрите футболисти на „червените“ през миналия сезон. Още в началото на този обаче той имаше нещастието да се контузи в реванша с Рига ФК в Лига Европа и оттогава не е играл. На него дори му се наложи да се върне в Бразилия и да се подложи на операция, която не бе предвидена на първо време.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *