Треньор на тим от Втора лига призна: Аз съм от ЦСКА, но не го знам кой е този Ел Маестро

7DNI CSKA19.11.201819170
ЦСКА - Етър, Нестор Ел Маестро

Веселин Великов е един от най-доказаните млади треньори у нас, като в момента се опитва да запази втородивизонния статут на Кариана (Ерден), който търпи положително развитие, откакто специалистът пое отбора.

За никого не е тайна, че наставникът симпатизира на ЦСКА и е напълно нормално да иска именно „червените“ да станат шампиони през настоящия сезон, въпреки силната конкуренция от Лудогорец и Левски.

Ето какво сподели Великов по темата:

В Първа, както и във Втора лига, случващото се на върха е доста оспорвано. Вие как оценявате представянето на Лудогорец, ЦСКА и Левски до този момент?

– Бях обнадежден от представянето на Левски, но в последните им мачове се представят доста слабо и не мисля, че ще могат да се преборят с конкуренция на Лудогорец и ЦСКА. Аз съм си цесекар и е напълно нормално да искам „червените“ да станат шампиони, но ще им бъде много трудно. „Орлите“ разполагат само с добри футболисти, които играят доста време заедно…

Това е така, но напоследък не се представят на нивото, на което сме свикнали…

– Да, при новия треньор има видим спад и не играят кой знае какво, но са силен съперник. Моите симпатии обаче, както вече казах, са към ЦСКА.

А симпатизирате ли по същия начин и на Нестор ел Маестро?

– Не го познавам този Ел Маестро ли е, какъв е… Когато го взеха, тогава за първи път чух за него. Ще трябва да мине много време, за да може истинските фенове на ЦСКА да го заобичат и да говорят с позитиви за него. Само времето ще покаже. Важно е да успее да направи отбора шампион и тогава вече ще може да бъде оценен.

Източник: Топспорт