Божидар Чорбаджийски разкри най-голямото предимство на ЦСКА по пътя към титлата

7DNI CSKA22.11.20182380
ЦСКА - Витоша Бистрица, Купа на България, Божидар Чорбаджийски

Защитникът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски е на мнение, че напрежението около „червените“ е „сладко“ и по никакъв начин не влияе на представянето на отбора.

Българският национал коментира и изминалите мачове в Лигата на нациите на „лъвовете“, както и това, че завършихме на второто място в групата ни.

„Трябва да минем от национален в клубен отбор – това е част от нашите задължения. Правим го през няколко месеца. Националният ни тим се представи много добре. Колективът в отбора и целеустремеността на всички са похвални – дадоха всичко от себе си. Разочаровани сме от мача в Кипър, имахме реална възможност да се класираме и да продължим напред. Добро начало за тима ни, има добра основа. От нас зависи да се развиваме и да продължаваме напред.

Най-вече уважение. Това е един от малко от отбори, където може да си кажеш приказка с всеки. Това е най-позитивно. Помагаме си и на терена, и извън него. Приятели сме и това ни помага. Това ни позволява този голям юмрук да работи така добре.

Не сме постигнали още нищо. Не искам да се ангажирам с прогнози, но мога да обещая, че ще се трудим много.

Винаги има напрежение в ЦСКА, защото се стремим да сме първи навсякъде. Но това напрежение е сладко. Не мисля, че това трябва да ни повлияе по някакъв начин.

Нямаме право на грешка срещу Дунав. Днес се събрахме с отбора. Имаме време, дай Боже всички да сме здрави, така че няма пречки пред нас.

Смея да кажа, че ЦСКА разполага с най-дългата скамейка от всички отбори в Първа лига. Всеки е равностоен на всеки и може да го замени, без да се чувства липса“, заяви Чорбаджийски пред медиите днес.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *