Димитър Пенев със страшен шамар по Емо Костадинов: Пикльо, ти ли ще дразниш публиката на ЦСКА!?

7DNI CSKA22.11.201875260
ЦСКА, Тренировка, Димитър Пенев

Годините, в които България е в краката на ЦСКА на Христо Стоичков и Любо Пенев. „Червените“ мачкат всичко по пътя си, в серия са от почти 30 мача без загуба.

Домакинство на Локо (Сф), което се оказва малко трудно. Докъм 60-ата минута резултата е „само“ 1:0 за ЦСКА. Емил Костадинов се съксва да пропуска, а публиката, която от няколко кръга му е вдигнала мерника не издържа и започва да го освирква.

Гениалният Димитър Пенев усеща, че е време да съхрани психиката на безсловесното си крило и вкарва в игра Дончо Донев. На излизане от терена все пак Костадинов получава задължителната порция овации, на които отговаря с гордо вирнат среден пръст!

Сектор „А“ полудява, никой и никога в „червен“ екип не си е позволявал това. Нападателят сяда на пейката, но Пената го гони от там и с бай Добри го праща в съблекалнята.

След срещата легендарният специалист влиза първи бесен в съблекалнята, награбва Коща за ухото и пред влизащите същисани съотборници му казва: „Пикльо, ти ли ще дразниш публиката на ЦСКА? Знаеш ли, че утре обърнеш ли я срещу теб, край. Някога за такива неща пращаха в дисципа, сега дисцип няма, но е по-страшно, защото като не те искат хората, няма кой да те задържи в ЦСКА“.

Два дни по-късно ЦСКА използва трибуната на вестник „Народен спорт“, за да се извини за постъпката на Костадинов…

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *