Ел Маестро отсече: Добра победа, имаме да спечелим още 15 точки преди Коледа

7DNI CSKA24.11.20186090
ЦСКА - Адмира Вакер, Лига Европа, Нестор Ел Маестро

Доволен съм от резултата. Тук не е лесен терен да се играе, не е лесно място да се победи. Важно беше да спечелим трите точки. Не контролирахме двубоя поне през първото полуврме, което не е много задоволително, но имахме контрол върху резултата. Трябва да вземем максимален брой точки”, заяви старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро след победата с 2:0 над Дунав в Русе в 16-ия кръг на Първа професионална лига.

„Няма нужда да се преанализира този двубой. Дунав не е най-добрият отбор в лигата при защитата на статични положения. Не е тайна, че не играхме добре през първото полувреме. Обърнахме внимание на това на почивката. Хубаво е, че още с първата атака във второто полувреме поведохме”, каза още Ел Маестро и добави:

„Това е футболът, най-важното е да вземем трите точки. В труден мач като гост не мога да избирам кога да вкараме, но докато го правим няма да се оплаквам. Постигаме сухи мрежи, което е добре. Успяхме да запазим вратата си от гол. Трябва да направим всичко, което можем. Очаквам да играем най-добрия си футбол и се надявам да печелим в следващите мачове. Славия не е отбор във форма в момента, но има качества и показа, че може да играе добри мачове срещу големите отбори. Трябва да сме в най-доброто си състояние.”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *