Разказът, който разплака Червена България! Почивай в мир, мило момиче!

7DNI CSKA26.11.201811890
IVP_9065

Преди няколко месеца Червена България потъна в траур точно след една победа с 2:0 над Локомотив (Пловдив) на „Армията“.

Тогава новината за смъртта на чаровното Гале, едно от момичетата от постоянното присъствие в Борисовата градина попари радостта на феновете от силния старт в първенството.

Галето бе на стадиона на въпросния мач, но след него Господ реши да я вземе при себе си, за да гледат заедно похода на „червените“ към титлата!

Днес малко повече от 4-ри месеца след трагичната случка един нейн приятел припомни на Червената общност за нея. Нещо повече той разчувства и дори разплака десетки със своя разказ, който публикуваме без редакторска намеса.

Здравейте, на цялата аудитория във Фейсбук!

В този късен час за мнозина публикувам тези 2 снимки, които всеки да тълкува както пожелае! На първата снимка за 1-ви път (като познати) се видяхме с това прекрасно същество което голяма част знае кое е то. Тогава бяхме в син цвят. На 2-та снимка тя стана част от червената лавина във футбола в България. За мнозина ще прозвучи странно, но точно това ни събра в едно! Две различни натури, които и до днес, независимо къде сме ми напомня поне на мен за нея! Тази вечер се върнах години назад. Не един или два пъти тя ми казваше: някой ден ще идем в моето селце до Русе, и на стадиона в Русе, където ще видиш един нов свят. Уви, така и не стана и до днес. Но разбрах едно: футбола събира 2-ма съвсем различни хора в едно цяло, без значение къде са те!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *