Безпрецедентна атака по треньор на ЦСКА, „давал допинг на играчите“, ето какво отговори той

7DNI CSKA27.11.201813650
ЦСКА - ФК Рига, Лига Европа, играчи, отбор

Томас Нойберт сподели пред изданието „Диги Спорт“ на какво се дължат успехите в работата му на всяко място, на което е бил – Стяуа, Литекс, ЦСКА, Ал Хилал.

Ето какво разкри кондиционният треньор на „армейците“:

„Много говореха за мен и методите ми в Стяуа, като се изговориха и много лъжи. Твърдяха, че едва ли не съм давал допинг, че имало нечисти неща, бла, бла, бла. Но просто нашият физиотерапевт даваше протеинови напитки на играчите ни по време на мача, което не е препоръчително.

Протеинови шейкове може да им се дават след мача, но не и по време. И оттам идваха всички недоразумения. Но за мен беше просто смешно и затова не съм коментирал темата. Просто защото е безсмислено да даваш протеини на играчите по време на мач.

Категорично мога да кажа, че никога не съм давал допинг, ЕПО (еритропоетин, кръвен допинг) и т.н. на играчите. Аз не съм лекар и не мога да разпоредя да се бият инжекции в задните части на футболистите. Аз просто знам какво правя. Знам какво точно да направя, за да се възстановят правилно играчите.

Затова съм много спокоен, каквото и да се говори. Доказал съм се с работата си и в Стяуа, и в Литекс, и в ЦСКА, и в Ал Хилал. Мога да ви покажа програмите си за възстановяване, нямам какво да крия. Мисля си, че просто всички атакуват Лауренциу Регекампф по някаква причина и аз съм просто странична жертва във войната“, сподели Нойберт.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *