А вие знаете ли, че те са от ЦСКА? Вижте най-известните „червени“ фенове в държавата

7DNI CSKA27.11.201826810
Емблема,

ЦСКА има много фенове както в България така и навсякъде по света.

Но ние днес решихме да ви предложим нещо по-различно, една класация на най-известните „червени“ фенове в държавата.

Започваме с тези 20 имена, а вие ни кажете в коментарите знаехте ли, че тези хора са фенове на 31-кратният шампион на България.

1. ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ – третият президент на Република България. Г-н Първанов никога не е крил пристрастията си към „армейците“. И преди – като държавен глава, и сега – като член на БСП, Георги вика за ЦСКА.

2. СТЕФАН ДАНАИЛОВ – известен български актьор, преподавател в НАТФИЗ, политик – министър на културата от 2005 до 2009 г. Ламбо е влизал в много роли, никога не е излизал от една – фен на великия ЦСКА.

3. ЦЕЦКА ЦАЧЕВА – юрист и политик от ГЕРБ, председател на 41-то Народно събрание от 2009 до 2013 г.

4. ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ – политик, заместник-председател на ГЕРБ. От 2009 до 2013 г. е заместник министър-председател на България и министър на вътрешните работи. „Левски, оле – нищо общо с МВР“, пеят в Сектор Б. Така е – Цветанов е „червен“!

5. СЛАВИ ТРИФОНОВ – най-известният ни телевизионен водещ. Той е още певец и продуцент. Трифонов следи всичко случващо се в ЦСКА, но не може да го видите на стадиона. „Шоуто на Слави“ и „Спектакъла на Венци“ (бел. авт. Венцислав Живков – изпълнителен директор на ЦСКА) – това за любимите програми на „армейците“.

6. НИКИ КЪНЧЕВ – журналист, телевизионен водещ и шоумен. Изключително запален цесекар, които често коментира отбора в пресата, интересува се живо от случващото се на „Армията“. Първо „Стани червен“, след това „Стани богат“ – това е мотото на Кънчев.

7. СВЕТЛА ПЕТРОВА – журналист, телевизионен и радио водещ. Г-жа Петрова преди време дори участва в „Кръг за ЦСКА“, образуван от популюрни в обществото „армейци“. Жена е, но разбира футбола и не може да и се отрече. А за ЦСКА сега я боли много, страшно много.

8. ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – естрадна певица. Именно тя изпълнява химна на ЦСКА „Сърца червени“, който пеят милиони българи и българки – мъже, жени, деца. Най-известната ни певица в Куба със сигурност е популяризирала и „армейците“ в тази страна.

9. ГЕОРГИ КОРИТАРОВ – журналист. Спокойствието на Коритаров не може да бъде разрушено дори и от този сезон, който карат „армейците“ – един от най-тежките в историята на клуба. Не четвърти, четиринадесети да е ЦСКА, Жоро си е от тях. Между другото, следил е мачове на тима дори по време на предаване, което се излъчва LIVE.

10. ИВАН ГАРЕЛОВ – журналист и телевизионен водещ. И той бе в „Кръга за ЦСКА“. „Часът и мястото на срещата са известни“ – всеки час, всяка минута на стадион „Българска армия“.

11. НЕДЯЛКО ЙОРДАНОВ – поет и драматург. Не остарявай любов. Да, тази към ЦСКА! Макар и роден в Бургас, сърцето на Недялко е „червено“. И винаги ще бъде.

12. ЕЛИН РАХНЕВ – писател. Много, много запален фен на ЦСКА. Търсен е за коментари, пише във вестниците за „червените“. Сам казва, че обича футбола и „червените“, колкото обича самия живот.

13. МАРИЯ ИЛИЕВА – поппевица и продуцент, едно от най-значимите имена на съвременната българска музикална сцена. Участва в песни за ЦСКА. Ангелски глас, ослепителна визия – това са привърженичките на клуба от Борисовата градина.

14. СПЕНС – рапър. „Спенснята е „червен“ и в червата, мееен“, казват за него аверите му. Рапърът е длъжник на ЦСКА, защото така и не направи поне една песен за клуба толкова години.

15. ГЕРГАНА ПОЛЕЖАНОВА – една от малкото манекенки у нас, които са пробили наистина със своите качества. Красивата Гери обича червения цвят, обачи футбола и ЦСКА.

16. ЛИЯ – поп-фолк певица. Изпълнителката на „Даволски чаровник“ показва колко обича ЦСКА дори с външния си вид – червенокоса е. Предлагаме парчето и „Митничарю“ веднага да стане „Цесекарю“.

17. СЛИМ – друг рапър, голям приятел на Спенс. Преди ходеше на мачове, дори бе част от агитката на ЦСКА. Сега е фен на „червените“, но „домашен“. „Кой си, къде си – там стой си“, рапира Слимарата. Дали път няма предвид „сините“ братовчеди и Сектор Б?

18. ХРИСТО ГЪРБОВ – театрален и филмов актьор. Един от образите му в „Комиците“ е на лудака Пегъзи Музовски. Бившият директор на „Армията“ Наско Караиванов си тръгна от клуба, казвайки, че се е чувствал именно като Музовски в ЦСКА.

19. ДОНИ – поп певец и актьор. Той също пее в песни за ЦСКА. „Страхотен ден“ за Дони е когато „червените“ побеждават на терена. ЦСКА или Нети? Кои надделява в сърцето на певеца? Това е въпросът!

20. МОМЧИЛ – музикант. Той е „половинката“ на Дони в дуета им, който бе доста популярен през 90-те години на двадесети век. Дали Дони е направил Момчил цесекар, или обратното? Друг въпрос без отговор.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *