Нестор Ел Маестро: Резултатът е катастрофа за ЦСКА

7DNI CSKA02.12.201812840
Славия - ЦСКА, Нестор Ел Маестро

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро запази добрия тон след загубата с 0:1 от Славия в 17-ия кръг на Първа лига.

Наставникът избегна да коментира съдийството на рефера Волен Чинков, а същевременно опита да потърси вината както у своя тим, така и във феноменалните изяви на вратаря Антонио Стергиакис.

„Вижте, резултатът е катастрофа за нас. Няма как да бягаме от това определение. Парадоксално е, но аз нямам много критики към нашия тим. Не беше перфектният мач от нас, но направихме повече от достатъчно, за да спечелим. Видяхме, че подобен тип мачове са много разочароващи, когато не ги спечелим”, заяви Ел Маестро пред камерата на DIEMA SPORT.

„В никакъв случай не беше най-добрият ни мач. В мачовете срещу по-ниско стоящите отбори успявахме да спечелим със „сухи” мрежи. Днес допуснахме доста разочароващ гол. Видяхме най-доброто индивидуално представян от техния вратар не просто във всички мачове, а изобщо дотук през сезона. Поздравления за Славия. Не беше лесно дори когато те останаха с 10 души. Играхме от 70-ата минута с двама нападатели, имаше нервност, припряност. Имахме положения, чрез които да вкараме поне два гола”, заяви още специалистът.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *