Десподов смаза Гошо Петков: Чух го да се провиква: Счупи му крака, сега глезена ми е ужас

7DNI CSKA02.12.201857900
Славия - ЦСКА, Кирил Десподов

Кирил Десподов нападна колегата си в националния отбор Георги Петков, а ето и причината, поради която влезлият като резерва футболист на ЦСКА се изказа доста остро по адрес на ветерана.

„Преди да ме удари десния бек, Гошо Петков се провикна отвън: „Счупи му крака, счупи му крака!“, а после точно в онзи миг каза: „Сега е моментът, сега е моментът“. Глезенът ми в момента е подут. Не е добре това. Не е добре за футбола. Това е един голям вратар, с голяма кариера… Досега имах огромен респект към него, вече нямам никакъв! Не може така да говориш за един млад футболист, който се бори със зъби и нокти да излезе в чужбина. Не може по такъв начин да искаш да му съсипеш бъдещето, да говориш такива неща на съотборниците си. Да, за съжаление сме съотборници в националния отбор. Ако има очи и е мъж, попитайте го, да видим какво ще каже“, каза Десподов, който не подмина и отсъжданията на Волен Чинков.

„Съдията? Какво да го коментирам? Имаше ли дузпа срещу Малинов, вас питам? Нека си говорим честно! Помогнаха ли днес съдиите на Славия. Помогнаха, а това не е само на този мач. Така беше и преди. И ние имаме вина, че не си вкарахме положенията… Как да имаш желание да играеш в това първенство? Как? Аз съм разочарован. Много е тъжно, че се оправдаваме със съдии, но тук става дума за факти. Говорим за факти, а не празни приказки“, добави резервата на ЦСКА.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *