Гриша Ганчев изригна след фиаското срещу Славия: Аз съм безсилен, по-добре след нова година дойде някой, който може да пребори мафията във футбола

7DNI CSKA02.12.201863210
ЦСКА, тренировка, Дания, Гриша Ганчев

Иван Велчев – Кюстендилеца използва офциалната си Фейсбук страница, за да публикува част от думите на Гриша Ганчев, които двамата са си разменили след мача.

Ето цялото съобщение, което публикуваме без редакторска намеса:

До преди 10 минути говорих с Гриша Ганчев,и той като нас изнервен,смазан от резултата, от съдията и от всичката помия в така наречения Български футбол. БУКВАЛНО ви казвам неговите думи ,,Гаврят се с нас ,аз съм безсилен ,по-добре след нова година да дойде някой влиятелен човек, който да може да се пребори с мафията във футбола”. От тук нататък е ясно едно на път са да ни пречупят и то тихомълком. Собственика се разочарова ,дава пари на вятъра ,за да дойде волен чинков или поредния нещастник облечен в черно и да ни пореже и да се изгаври с нас. Публиката ни е обезверена ходим по 1000 човека, пълна апатия ни е обвзела, необяснимо, но факт. Всичко това се случва при положение, че бяха дадени колосалните 8 милиона за активите на ЦСКА ,също така при добро стечение на нещата скоро ще започне и така мечтания от нас строеж на новият ни стадион. Не знам какво се случва но имам чувството, че враговете ни не са много далеч от победата. С печелихме безброй битки и накрая когато трябва да тържествуваме нещо се случва. Цялата А група е примирена със статуквото, единствените които се опитваме да се борим сме ние. Не знам докога ще ни издържат нервите, но в името на ЦСКА нямаме право да губим тази битка.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *