Фен клуб Сектор „Г“ изригна с кърваво писмо след снощните безчинства на Чинков (Снимка)

7DNI CSKA03.12.201833830
Кирил Домусчиев

Фен клуб Сектор „Г“ използва официалната си Фейсбук страница, за да напишат няколко реда след снощните безчинства на Волен Чинков.

Ултрасите коментираха снощната ситуация и отсякоха, че в четвъртък за Лудогорец ще бъде страшно.

Ето и цялото съобщение:

„Армейци,

В един идеален свят щяхме да напишем за снощната победа. За това как в четвъртък излизаме да превземем върха. И за това как лека-полека, с постоянство и много труд, червените вървят напред. Не било писано.

Излишно е да коментираме отново съдии, БФС, корупционни схеми и т.н. По темата е говорено достатъчно, а честно казано вече ни е трудно да разграничим горните понятия едно от друго. Поради простата причина, че до такава степен са се сраснали, че образувалият се тумор задушава и изпива и малкото останали живителни сили на българския футбол.

В четвъртък излизаме за честта си. И за името ЦСКА. Който не го е разбрал до момента, е време да „уври“ и да осъзнае, че мястото му е на стадиона, рамо до рамо със своите братя и сестри, бранейки всичко свято. Да, и ние искаме титли и купи, но реалността към момента е друга. И дори за това, което си е наше по презумпция, пак ще трябва да се борим със зъби и нокти.

Нека пращат съдии, нека гравитират около чуждите съблекални с мръсните си куфарчета. Нека великият бизнесмен, общественик и спортен радетел накрая на сезона пак да говори за заслужени успехи и да благодари на публиката. На коя обаче, все още и за нас е мистерия.

В отговор на цялата тази помия ние ще заемем своите места по трибуните. В отговор на това ще запеем с цяло гърло за любимия отбор. И в отговор на това ще защитим името на ЦСКА. Подготвили сме нещо грандиозно и няма да посрещнем врага с хляб и сол, а с нещо много повече.

06.12.
За честта! За любовта! ЗА ЦСКА!“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *