Гриша Ганчев взриви ефира: От БФС ни казаха: Ние решаваме какво ще става, вие балъците си харчете парите

7DNI CSKA03.12.2018101011
Търг, емблема, Гриша Ганчев

Лидерът на Сектор „Г“ Иван Велчев снощи цитира собственика на ЦСКА Гриша Ганчев в разговор между двамата. „Гаврят се с нас! Аз съм безсилен, по-добре след Нова година да дойде някой влиятелен човек, който да може да се пребори с мафията във футбола“, казал Ганчев на Велчев.

Реферът Волен Чинков се провали в мача на „армейците“ със Славия, загубен от ЦСКА с 0:1. Днес пък за съдия на дербито между „червените“ и Лудогорец беше назначен Николай Йорданов. При него „зелените“ от Разград нямат загуба в 30 (!!!) мача.

Гриша Ганчев, коментира думите на Велчев и наряда на Николай Йорданов.

Г-н Ганчев, Иван Велчев публикува Ваши думи, които със сигурност са притеснили феновете на ЦСКА. И все пак, не мисля, че сте човек, който се отказва лесно…

– Да, снощи говорих с Иван.

Предполагам, че сте бил афектиран след мача със Славия и поведението на рефера Волен Чинков. Още ли мислите така?

– Нямам нерви повече да се занимавам с комплаксари, които са решили, че не са тленни. Щом смачкаха двата символа на българския спорт… Да се оправя който иска. Нека да му дадат всички отбори и да си прави конгломерат.

Разбрахте ли кой рефер ще ръководи мача на ЦСКА срещу Лудогорец?

– Не. Кога са го определили?

Преди малко. Казва се Николай Йорданов.

– Големи наглеци…

Какво да очакваме, особено след това, което видяхме снощи?

– Същото…

Не мисля, че ще „хвърлите кърпата“. Спасяването на ЦСКА е по-важно от титлата. Сигурен съм, че феновете са на същото мнение.

– ЦСКА е спасен отдавна. Няма лев задължения. Има конвертируеми играчи. Има най-вярната публика. Има всичко.

Има проблем със съдийството и за него се пише в медиите, коментира се от специалсти и анализатори. Но положението изглежда е „кучетата си лаят, керванът си върви“. Така ли е?

– Да, само 2-3 безпристрастни медии сте останали. Докато не подчинят и вас. Всички виждат какво се случва. Знаеш ли какво казва БФС и корумприраният шеф на съдиите с тези назначения?

Какво?

– Ние казваме какво ще става! Вие, балъците, само харчете пари! Това го няма и в Занзибар!

Лудогорец няма загуба при Николай Йорданов 30 мача.

– Отдавна нещата са ясни…

Източник: Топспорт

коментар

  • Georgered

    03.12.2018 at 16:13

    Дайте идея на Гришата,адвокатите да проучат възможноста клуба да се състезава в Гръцката лига.Помислете сямо ако това стане реалност,колко дивиденти ще извлече клубът,просто отива в друго измерение.Тука в тази помия няма смисъл повече хора да си късат нервите.Да ги остави да се самоизяждат комплексарите,в корумпираната виша лига(А група)Първо ще гръмнат ТВ правата,а след ще се самоизядат.Дали например на дом.мачове с ПАОК,АЕК.ПАО

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *