Приближен до Гриша Ганчев отсече: Най-добре в четвъртък да свири Караманджуков

7DNI CSKA04.12.201841110
ЦСКА - Царско село, контрола, Гриша Ганчев

Популярният привърженик на ЦСКА и бивш акционер в клуба Емил Димитров говори пред „Тема Спорт“ по повод двубоя със Славия и предстоящия сблъсък с Лудогорец. Димитров обърна сериозно внимание на съдийството, но и отчете, че армейците носят вина за загубата от белите.

„Първо да тръгнем оттам, че не е нормално да не можем да бием Славия. Трябва първо при нас да си търсим вината. От друга страна, съдиите явно бъркат футбола с каратето, хандбала и с други спортове. И в българското съдийство все така продължават да си властват углавни престъпници. Това е положението. Предварително се знаеше какво може да се очаква. Даже се учудвам, че на Бодуров не му дадоха картон, че да липсва за следващия мач. Чудо е, че не получи такъв“, каза Димитров.

„В четвъртък, ако искаме да постигнем нещо сериозно, трябва да покажем, че сме отбор. Нищо че съдиите пак ще са същите, макар и с други имена. Трябва да бием Лудогорец, друг избор нямаме. Срещу Славия имаше и малшанс, с две греди, но това не е оправдание. ЦСКА затова винаги е бил голям клуб, защото по презумпция излиза и безкомпромисно си взима победите. В четвъртък ще ни е необходим онзи прословут армейски дух. Нямам коментар за съдийското назначение за четвъртък. Май най-добре Караманджуков да свири. Поне да се знае каква е работата“, добави Димитров.

„Шансовете на ЦСКА за титла в никакъв случай не са се изпарили. Но ако искаме да ги съхраним и да сме шампиони, трябва задължително да спечелим двубоя в четвъртък. Ако не можем да ги бием – те си стават шампиони. Това е моментната ситуация. За треньора не мога да коментирам. Нямам и желание да го правя“, допълни Димитров.

По повод думите на Десподов, че Георги Петков е викал да му бъде счупен крака, той заяви: „Поредните нашенски простотии, ако е вярно. Това е спорт, а не война. Това е въпрос на възпитание – първите 7 години“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *