Този човек ли бутат за Футболист на България?

7DNI CSKA04.12.201820362
Славия - ЦСКА, Георги Петков

Половината медии в България са се впрегнали да правят Георги Петков футболист номер 1 на страната за тази година, въпреки че вратарят почти не играе за Славия и има едва 18 мача от общо 46 възможни. Отдавна пък всички знаят, че поведението на стража съвсем не е за пример. Безкрайни провокации, бавене и симулации на терена и грозни край него. Днес Петков още веднъж доказа това с изявите си по време на мача с ЦСКА, спечелен от Славия с 1:0.

Петков получи жълт картон, въпреки че беше резерва, а в края камерите показаха негови грозни жестове към скамейката и играчите на ЦСКА след пропуск на „червените“. Нещо повече – стана ясно, че е насъсквал съотборник да счупи крака на Кирил Десподов, който на всичко отгоре е в националния отбор, където Петков е негов съекипник.

„Чудих се много преди да го кажа… Преди да ме удари десният бек, Гошо Петков се провикна отвън: „Счупи му крака“. Глезенът ми в момента е много надут. Това не е добре за футбола. Не може един вратар с толкова голяма кариера да говори така. Досега имах уважение към него, но вече не. За съжаление, двамата сме съотборници в националния отбор. Това е недопустимо. Нека признае, ако е мъж“, разкри и призова Десподов.

Дали е мъж Петков стана ясно от изказването на вратаря. Най-любопитното е, че той признава, че е викал на играча, но не и това, за което говори Десподов.

„С него се познаваме от националния отбор. Как може да говори по този начин? Това е несериозно! Казах на Сашо Александров просто да влиза по-здраво, а не грубо“.

Дали е казвал нещо Петков или не, дори няма значение. Всички виждат как се държи въпросният играч на и край терена. Дали е достойно – всеки може да реши сам. Дали това трябва да е визитната картичка на футболист номер 1 на България? Категорично НЕ!

Източник: BGfootball.com

2 коментара

 • Bonka Tsokova

  04.12.2018 at 12:14

  Това, че е пълен задръстеняк и неграмотник, и на 43 г. нищо друго не може да работи, освен да е вратар, дали го прави футболист на годината? Урсула открай време е известен с провокативното си поведение, както на терена, така и извън него, и дали трябва да е пример за младите футболисти? Да се замислят тези, които са решили да гласуват за него.

  Reply

 • rosen

  04.12.2018 at 17:41

  Смотан Пазарджийски мангал!!!

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *