Излезнаха нови скандални разкрития за Десподов, Джеси и Гошо Петков

7DNI CSKA04.12.201822561
Славия - ЦСКА, Иван Велчев, Кирил Десподов

В мача със Славия, освен редицата съдийски грешки в наш ущърб, станахме свидетели на изключително грозни сцени от страна на един от резервните футболисти на Славия – Георги Петков.

След последния съдийски сигнал, както Десподов и Джеси, така и още няколко служебни лица, които по време на срещата бяха на пистата в близост до двете скамейки, потвърдиха за много грозни думи, излезли от устата на Петков по адрес на наши футболисти.

Ето дословно какво разказа Кирил Десподов за подвикванията от страна на Георги Петков към съотборника му Александър Александров:

„Петков започна да се заяжда с мен още преди да вляза на терена като ме попита:

„Къде си тръгнал да влизаш, да не вземеш да разтегнеш пак?“

След това започна да дава указания на техния бек Сашо Александров. Думите му буквално бяха:

„Сашо, Десподов влиза, знаеш какво да правиш, счупи му краката.“

И преди да дойде топката в мен му извика:

„Сега е моментът, сега е моментът.“

и Сашо ме изрита.“

Другият наш футболист, който реагира към Георги Петков – Едвин Джеси, разказа след мача, че Петков е използвал към него обиди на расистка основа. Точните думи на Петков, според Джеси, са – „F*cking black monkey“. След това резервният вратар на Славия е продължил с грубия език, но на български. Тези думи са чути и от хора от нашата скамейка.

Като потвърждение на думите на Едвин Джеси човек от щаба на Славия, станал свидетел на обидите на Петков, дойде да търси Джеси, за да му се извини лично за това, което е казал ветеранът по адрес на нашия футболист.

След всичко описано по-горе не само вярваме на Десподов и Джеси, а и сме убедени, че на заседанието на Дисциплинарната комисия в петък (7 декември) и служебните лица на БФС ще потвърдят твърденията на нашите състезатели, защото те бяха много близо и няма как да не са чули думите на Георги Петков.

коментар

  • Bonka Tsokova

    04.12.2018 at 11:55

    А защо не се пита страничния съдия за случая и за Джеси, и за Десподов. От няколкото видеоповторения се вижда, че съдията е точно между участвалите в тези спорни моменти. Но, имайки предвид факта, че Венци е в ИК, интересно щеше да бъде какво ще каже страничния съдия.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *