„Великият ЦСКА го правят на пастет, а ние все чакаме на някой друг“

7DNI CSKA04.12.20186710
ЦСКА - Ботев Враца, шествие, фенове

Подлите удари, подмолните номера и геноцида срещу Нас не спира!

Мафиотският ни футболен съюз не иска да се играе ЧЕСТНО тази игра, а власт, олигархия и схемаджии като един октопод са пуснали пипалата си из цялото първенство и узурпират, доизсмукват и изяждат и малкото останало от него! Границата е премината, а само и единствено от нас зависи ще продължим ли с апатията или най накрая ще покажем характер.

Ще излезнат ли хилядите червени от черупките в битка за доброто или не е в тяхната къща проблема и ще продължат да са активни само на маса и във Фейсбук! Ще се преборим ли най накрая в тая държава за пустата СПРАВЕДЛИВОСТ!

БЪЛГАРИЯ Е НА РЪБА! ОГРАБЕНА И СМАЧКАНА ОСТАНАЛАТА НИ РАДОСТ, ЛЮБИМИЯ НИ ОТБОР, ВЕЛИКИЯ ЦСКА ГО ПРАВЯТ НА ПАСТЕТ, А НИЕ ВСЕ ЧАКАМЕ НА НЯКОЙ ДРУГ!!!

ПОЧУВСТВАЙ СЕ ЖИВ АРМЕЕЦО, ЕЛА В ЧЕТВЪРТЪК, ОСТАВИ СЪРЦЕТО ДА ТУПТИ!

ЦСКА ИМА НУЖДА ОТ НАС! НИЕ ОТ СЕКТОР Г (и не само ние) ИМАМЕ НУЖДА ОТ ВАС! КАУЗАТА, ЛЮБОВТА, ЖИВОТА, РОДИНАТА НИ СЕ НУЖДАЯТ ОТ ВСЯКО ЧЕРВЕНО СЪРЦЕ НА ТАЗИ ЗЕМЯ, за да спасим и оставим и на децата ни тази безгранична лудост, за да усетят и те червената магия!

За старата любов безкрай! За титлите безчет…
ЦСКА ЗОВЕ:06.12 ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!!!

Схемаджийте, унищожители и крадци „киро,боби,подлоги и ко“ не са само наш проблем, а на всички отбори и дори на цяла България (като се има впредвид агата колко семейства е обрекъл със схемите му), но явно отново само НИЕ АРМЕЙЦИТЕ ще се хвърлим в битката за СПРАВЕДЛИВОСТ..

Ако се събудят и включат фенове и на други отбори ще са добре дошли на фронта!

Цяла България назе гледа!

– Асен Мечката

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *