Скандалът се разраства: Венци Стефанов изригна: Цял отбор българи победи тъмните играчи от ЦСКА

7DNI CSKA04.12.201833251
Венци Стефанов

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отговори на снощната декларация на ЦСКА.

„Защо ЦСКА трябва да бие Славия? Какво толкова се е случило, че цял отбор българи победиха тъмни играчи от ЦСКА. Нашите българчета по-долна категория хора ли са? Техните напазарувани звезди имаха доста положения за гол, целеха гредите, които са 20 сантиметра, а как не успяха да уцелят вратата, която е цели 7 метра?

Очевидно стана голям проблем, че Славия се раздаде и победи ЦСКА. Сега чувам, че щели да правят някакво шествие. Преди 25 години един друг отбор прави шествия и не свърши добре. Невиждана простотия. Петков казал на Сашо Александров да счупи краката на женчото? Уважавам публиката на ЦСКА, тъй като феновете на „червените“ са верни привърженици. Но реакцията на Десподов е извън границата на нормалното. Нека взимат пример от Бодуров и Манолев. Смешно е да се оплаква за някакви глупости. Постъпката му е много грозна, тъй като футболистът трябва да се изявява на терена, а не пред медиите.

коментар

  • Николай

    06.12.2018 at 9:22

    Българчета в Еврейски клуб (пиша предните редове заради тъмните Армейци и сега сериозно) долно не спортменско поведение. Гошко си е продукт на вашата школа,от която бих се срамувал ако бях на ваше място г-н Стефанов.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *