Талантите на ЦСКА изиграха мач в памет на Димитър Марашлиев

7DNI CSKA06.12.20181690
2006harmanli-1

Младите таланти на ЦСКА от набор 2006 изиграха приятелски мач на „Армията“ срещу сборен отбор от ДЮШ на Хеброс (Харманли) в памет на легендарния Димитър Марашлиев, който ни напусна на 12 юли.

Преди контролата гостите разгледаха музея на стадион „Българска армия“ и се запознаха с богатата история на ЦСКА. Децата останаха изключително впечатлени от разказите на директора на музея Александър Манов и от стотиците купи и медали, които видяха. Те не пропуснаха да се снимат с копието на Златната топка на Христо Стоичков, който започва своята кариера именно в Хеброс.

Приятелският мач в памет на Димитър Марашлиев ще стане ежегоден. Специален гост на двубоя беше треньорът на ЦСКА U16 Христо Марашлиев – син на легендарния футболист.

Юношите на ЦСКА и Хеброс поздравиха треньора на набор 2006 Даниел Моралес, който днес празнува рожден ден, а след контролата заедно ще изгледат дербито с Лудогорец.

– Сектор А – 20 лева

– Сектор В – 15 лева

– Сектор Г – 10 лева

– ВИП ложа – 150 лева

Деца до 7 години влизат на стадиона безплатно.

Билети могат да бъдат закупени от фен магазина на „Армията“, както и от мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касите на „Арена Армеец“.

Да напълним „Армията“!

Заедно можем всичко!