Петрович: Лудогорец вече не е оня страшен тим, познавам го

7DNI CSKA06.12.20187160
Гриша Ганчев, Люпко Петрович

Новият главен консултант в лагера на ЦСКА Люпко Петрович анализира дербито с Лудогорец от 18-ия кръг, което на практика беше първият мач след назначението му в клуба. Той обяви, че резултатът е логичен, а разградчани вече не са това страшилище в българския футбол, както беше преди няколко години.

„Не мога да кажа, че някой отбор имаше много положения. И единият, и другият отбор можеше да спечели, и да загуби. Беше дерби, а в едно дерби побеждава този, който има повече желание. Играчите тичаха, бориха се, дадоха всичко от себе си. Познавам много добре Лудогорец, но в това дерби трябва да има повече заряд. Играчите на ЦСКА все пак успяха да изравнят и да не загубят.“

„Мисля, че Лудогорец, ако му извадим Марселиньо и бързия играч отдясно, всички останали са като в другите отбори. Те вече не са толкова страшен отбор, както беше преди 1-2-3 години по-назад. Кирил Десподов е добър футболист и е сигурно, че вероятно ще се продаде добре навън. Това е добре“, заяви Петрович пред DIEMA SPORT. Той разкри как ще помага на отбора.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *