Животно отвърна на залпа от Делиорманските медии и отсече: Ще съдя Дора Милева (Видео)

7 Dni CSKA31.03.2017861

Известния фен на ЦСКА – Росен Петров – Животоно, даде интервю, в което разясни какво точно се е случило вчера по време на търга. Той обясни, че прави това заради обвиненията на синдик Дора Милева, че я е бил нападал и едва ли не й е посегнал. Животно добави, че в понеделник ще подаде жалба срещу синдичката в прокоратурта за клевета. Ето какво каза още Росен Петров в интервюто си за Livesport.bg:

„Прочетох нейното интервю (б.р. на Дора Милев). Ще подам жалба за клевета. Няма да имам проблем да я осъдя, защото всяка една нейна дума е клевета. Тя твърди, че съм я заплашвал. Съвсем отговорно заявявам, че хората, които присъствахме на търга, по никакъв начин не сме я доближавали. Да, влязох към 14,30 часа, доста след края на всичко. В момента, в който влязох имаше 20 човека плюс двама висшестоящи полицаи. Ако съм я заплашил пред полицията, съвсем нормално е да ме арестуват. Ще се стигне до дело и ще призова двамата полицаи, и те ще са на моя страна, защото иначе трябва да лъжесвидетелстват. Целта е да ударят по ЦСКА и по мен, като един от лидерите на агитката. Това не е от вчера, понеже малко висях 2 години зад решетките“, коментира Росен Петров .

„Казах и единствено, че Господ ще я накаже, че ще си плати, ще накаже и нея, и семейството и, и дъщеря и, и внуците, защото се гаври с половин България. Това е единствената заплаха, която съм отправил през цялото време“, добави още Животното.

коментар

  • Торбалан

    01.04.2017 at 11:17

    ГЛУПАЦИ!
    Прякорът на човека е Животното. Така както сте го написали излиза, че някакво животно е проговорило…

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *