Хубчев ще тушира скандалите в националния! Селекционерът затваря Десподов и Урсула в една стая

7 Dni CSKA09.12.201819530
България - Норвегия, национален отбор, Кирил Десподов

Националният селекционер Петър Хубчев коментира скандалите, свързани с играчи на ЦСКА през последните дни. След двубоя със Славия миналата неделя Десподов и Георги Петков, които са съотборници в представителния ни тим, влязоха в словесни престрелки. В мача с Лудогорец пък на няколко пъти прехвърчаха искри между бившия играч на ЦСКА Недялков и футболисти на червените.

Най-ожесточени бяха споровете между Антон и Кристиян Малинов, които също са национали, а освен това дълго време са били приятели. Хубчев сподели интересно мнение за случилото се в двата двубоя.

„Аз гледах скандала между две момчета, които вече сме викали – Недялков и Малинов. Те имаха пререкание, но когато това е в рамките на феърплея и в рамките на позволеното, аз даже искам такива спорове. Всеки един от тях трябва да е готов с цената на всички позволени от правилника средства да защитава клуба си. Иначе той за мен не е истински човек и футболист, ако подвие опашка и се предаде само защото някой му казал нещо си. Това поведение, което демонстрират тези момчета, не ми дава никакъв повод да се притеснявам, че ще има проблеми в националния отбор. Е, може и да не съм прав, може и да има проблеми. Но аз за себе си съм сигурен, че няма никакви тревоги, точно обратното. Даже му се обадих на шега на помощник-треньора и му казах, че вече имаме две стаи – знам кой с кого ще спи. В едната ще са Десподов и Петков, а в другата Недялков и Малинов“, каза Хубчев в интервю за Канал 3.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *