Водещ полски мениджър впечатлен от ас на ЦСКА! Агентът отсече: Личи си, че има бъдеще

7 Dni CSKA09.12.201814430
Цска Лудогорец 20

Водещият полски агент Ярек Колаковски сподели мнението си за младата звезда на ЦСКА Кирил Десподов. Мениджърът е изгледал двубоя между армейците и Лудогорец и отличи именно крилото. Колаковски направи и сравнение между централните нападатели на двата отбора.

“ЦСКА има няколко интересни футболисти. Най-много ми хареса Десподов. Личи си, че този състезател има бъдеще. Много важно звено за един отбор е нападателят, а тук, струва ми се, че тези, с които ЦСКА разполага, все още не са на нивото на онези, които има Лудогорец. Те разполагат с играчи като Кешерю и Швиерчок, които имат голямо поле за маневриране. Имат двама нападатели, които са в състояние да вкарат доста голове. И двамата реализираха срещу ЦСКА през тази година. Що се отнася до нападателите на ЦСКА, не съм сигурен дали са в състояние да завършват атаките на отбора по стабилен начин”, каза Колаковски пред livesport.bg.

“Конкретно за Десподов се вижда, че с лекота води топката, може да се освободи. Вижда играта, а когато нещо не му се получи, си дава сметка за това и е критичен към себе си. Съвсем скоро ще излезе в чужбина в по-добро първенство. Като цяло българският футбол е известен с това, че има добри офанзивни футболисти като индивидуалности. Личи си, че вашите състезателите имат добри умения да играят индивидуално. През годините сте имали много такива футболисти”, допълни полският агент.