ЦСКА прегази и Дунав! Шекерджиев избухна с 6 блокади за армейците

7 Dni CSKA12.12.20181780
Цска-Дунав-Русе-волейбол-мъже-12

ЦСКА продължава страхотната си серия в родната Суперлига. Армейците взеха 7-а поредна победа, постигайки общо 8-ия си успех от началото на сезона. Съставът на Александър Попов удари Дунав с 3:0 и остава плътно зад Хебър, на точка от лидера от Пазарджик.

Домакините стигнаха значително по-трудно до успеха, отколкото говори резултатът. В първите два гейма във „Васил Симов“ битката бе за всяка топка, а гостите могат да съжаляват, че не оползотвориха шанса си, водейки през по-голямата част от него. В самия край Пламен Шекерджиев бе този, който поведе червените и те успяха да обърнат за 26:24.

Във втория гейм пък играчите на ЦСКА имаха предимство, което бяха на път да изгубят, пропускайки две възможности да поведат с 2:0. С характер и воля обаче те все пак взеха своето за 27:25. Това бе и преломният момент, като тимът на Петър Шопов нямаше повече съпротивителни сили до края на мача. Много силно за домакините се изяви Пламен Шекерджиев. 20-годишният посрещач записа 18 точки, 6 от които дойдоха от блокада.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *