Ники Кънчев стана член на фенклуба във Видин

7 Dni CSKA12.12.20184370
48373956_704715409914411_7591216900244242432_o

Фенклубът на ЦСКА във Видин се похвали с ВИП попълнение в редиците си. От 8 декември член на организацията на червените от крайдунавския град е популярният радио и телевизионен водещ, шоумен и голям армеец – Ники Кънчев, който е родом от Червен бряг.

С пълна пара тече и подготовката за рождения ден на „ЦСКА Видин“, който е насрочен за 15 декември. Тогава се навършват 14 години от основаването на организацията. Очакват се гости от редица братски фенклубове от цялата страна. Част от ветераните на армейците също ще присъстват.

Най-успешният клубен треньор у нас Аспарух Никодимов пък представи своята биография „С ЦСКА в сърцето“ пред над 80 студенти, професори и ръководители в Техническия университет в София. Паро говори повече от 2 часа пред фенклуба на армейците в ТУ. Той разказа любопитни подробности около своето детство, а говори и за това как е подготвял отбора за паметните евробитки с Байерн, Нотингам, Ливърпул, Реал Сосиедад и други. Паро стана почетен член на фенклуба на ЦСКА в ТУ. На събитието присъстваха и големият роден треньор по бокс Тодор Занданов и популярният фен на ЦСКА Христо Христов – Чичо Граф.

Никодимов планира за пролетта обиколка в страната, тъй като има сериозен интерес към неговата книга. Паро е получил покани от редица фенклубове на ЦСКА – във Велико Търново, Разград, Видин, Русе, Враца и Козлодуй.

„Тема спорт“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *