Гриша Ганчев събира отбора след мача в неделя! Ръководството решава до дни с кои играчи да се раздели

7 Dni CSKA14.12.201834720
Представяне на книга, Гриша Ганчев

Финансовият благодетел на ЦСКА Гриша Ганчев планира да събере футболистите на традиционната вечеря за края на есенния дял веднага след двубоя с Ботев Пд в неделя. На 10 декември Ганчев отпразнува 56-ия си рожден ден в ресторанта на столичен хотел, но играчите не присъстваха. Там обаче бяха треньорският щаб, почетният президент Димитър Пенев, консултантът Люпко Петрович и изпълнителният директор Пламен Марков.

Играчите на ЦСКА излизат във ваканция от понеделник. За тогава са резервирани самолетни билети и за всички чужденци. Първата тренировка за 2019-а е планирана за 9 януари (сряда), а на 7-и и 8-и футболистите ще минават прегледи. За старта е очакван шведският бранител Ерик Бьоркандер, за когото медиите в Скандинавия съобщават, че ще подпише с ЦСКА като свободен агент. За последно 22-годишният защитник е играл в Сундсвал.

Ръководството на клуба ще има среща с треньора Ел Маестро и консултанта Петрович в понеделник. На нея ще се реши окончателно с кои футболисти ще се раздели ЦСКА през зимата и ще се уточнят последните детайли около подготовката, голяма част от която ще премине в чужбина.

„Тема спорт“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *