Мръсните игри започнаха! Босът на Славия поде кампания срещу Десподов

7 Dni CSKA17.12.201836140
ЦСКА - Ботев (Пловдив), Кирил Десподов

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че Георги Петков е най-заслужил да стане Футболист №1 на България за 2018 година. Босът на „белите“ обвини звездата на ЦСКА Кирил Десподов в изпълняване на поръчка. Стефанов визираше скандала между Петков и Десподов, довел до очна ставка между двамата национали в Бояна.

„В един скорошен мач имаше една сценка: „Моля, другарко, един каза, че ще ми счупят краката“. Георги Петков дори да играеше в Бдин (Видин) или в Малко Търново, аз щях да гласувам за него. Той спечели Купата на България, стана рекордьор в „А“ група. Кирил Десподов е талантливо момче, но когато изпълняваш поръчки на някого… Когато ги събраха в БФС, никой не каза, че е чул това нещо. А той върти, суче… „Ама аз, ама то…“. Като си мъж, застани и кажи!

Ако журналистите имат грам мозък в главата, ако разбират и са просто мъжкари, не биха гласували за друг. Знам обаче, че има много цесекари сред журналистите и много левскари, които не го харесват, защото им отне купата. Без късмет нищо не става. И на „Титаник“ е имало богати хора, но не са имали късмет“, каза Венци Стефанов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *