Offenders припомни на „червена“ България нещо много важно (Снимка)

7 Dni CSKA17.12.201812040
Цска Лудогорец 16

Фракцията на Сектор Г – Offenders, направи равносметна на отминаващата 2018 г. Феновете си спомниха за най-ярките моменти от последните 12 месеца и показаха някои от най-добрите ди хореографии.

Вижте какво написаха Offenders:

Изпращаме още една година, изпълнена както с разочарования, така и с много борба и позитивни емоции. Юбилеят се превърна в монументален празник, Европа си припомни за ЦСКА, а преди два месеца почти двугодишната ни битка се увенча с успех и емблемата се прибра у дома.

В рамките на 2018 г. ние като група опитахме да поддържаме едно постоянно ниво заедно с останалите ни братя от Северната трибуна. Смеем да твърдим дори надградихме през втората й половина, в следствие на което се утвърди и CSKA Youths – младото поколение на нашия сектор, което тепърва ще дава своя принос за развитието му. Разбира се, винаги има какво да се желае, но всичко е възможно и постижимо, стига обединената червена общност да направи тази необходима „последна крачка“ в своя манталитет.

На първо място, ЦСКА се подкрепя на стадиона. На второ, в „Сектор Г“ се пее, а раздаването трае 90 минути! Не се снима, не се правят селфита, не се разказват вицове за говедата. Прости, но ефикасни правила, спазването на които е жизненоважно, за да вървим само и единствено напред. С желязна воля, упоритост и себераздаване всичко е възможно!

На снимката долу може да видите и какво реализирахме през годината. Много труд, доста натоварени дни и безсънни нощи, но през призмата на вече постигнатите резултати, можем да кажем, че си заслужаваше. Естествено, нищо от това нямаше да бъде възможно без вашата помощ, за което ви благодарим! „Сектор Г“ трябва и ще остане независима и самофинансираща се трибуна.

Съвсем скоро ще прелистим 70-тата страница на романа на нашия живот, наречен ЦСКА. Само и единствено от нас зависи в следващата поред историята да се запише със златни букви!

Винаги верни!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *