Лясков фаворит за Спортист №1 на Гоце Делчев

7 Dni CSKA18.12.20183890
ЦСКА - Черно море, Ангел Лясков

Левият бек на ЦСКА Ангел Лясков води убедително в класацията „Спортист на Гоце Делчев за 2018 г.“. Анкетата се провежда във фейсбук страницата на общината. Лясков има аванс от 1000 гласа пред републиканския шампион по кикбокс Костадин Кърджалийски. На трета позиция пък е халфът на Черно море Васил Панайотов, който през пролетта беше част от Левски. Той изостава с 2000 гласа от Лясков. В класацията фигурира и бранителят на Ботев Пд Димитър Пиргов, който е 5-и.

Награждаването ще се проведе в петък от 18:00 часа в зала „Неврокоп арена“. При избора на Спортист на 2018 г. обаче няма да се вземе предвид само анкетата във Фейсбук, но също гласовете на журналисти, представители на комисията по спорт в общинския съвет и експерти в общинската администрация, както и успехите на конкретния състезател през изминалата година.

През 2018-а Лясков направи дебют за представителния тим на ЦСКА, като записа 10 мача в Първа лига (764 минути), а игра и по 90 минути в сблъсъците с Копенхаген в Лига Европа. Той записа едно полувреме и при победата с 2:1 на националния отбор в Словения, което бе и негов дебют за селекцията.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *