Дюлгеров няма да е единственият напускащ! И други играчи ще се разделят до дни с ЦСКА

7 Dni CSKA22.12.201822130
ЦСКА - Ботев (Пловдив), сняг, Нестор Ел Маестро

Бранителят Александър Дюлгеров няма да е единственият футболист, с когото ЦСКА ще се раздели през зимата. Най-вероятно ще има поне още единдвама играчи, които няма да останат на „Армията“. Сериозен интерес към десния бек Стойчо Атанасов проявява Арда и почти сигурно той ще се насочи към Кърджали. През лятото амбициозният тим във Втора лига също искаше Атанасов, но тогава ЦСКА отказа да го пусне под наем.

Интересна е и ситуацията около Георги Китанов. Черно море иска да го задържи за постоянно и да го налага като титуляр напролет. Не е изключено Китанов да разтрогне с армейците и да се върне като свободен агент на „Тича“. Неговият контракт изтича през лятото. Китанов бе първият привлечен след завръщането на ЦСКА в елита, но след една година като титуляр загуби мястото си в основния състав за сметка на Черниаускас.

Халфът Никола Колев се очаква да стане собственост на Етър от пролетта, а болярите водят преговори и за Пламен Гълъбов. Главният мениджър на виолетовите Красимир Балъков е имал разговор с ръководството на ЦСКА по-рано през седмицата по този въпрос. В момента обаче Балъков е в Германия и преговорите ще бъдат завършени след Нова година.

„Тема спорт“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *