Феновете на ЦСКА са категорични: Най-важното е да вземем класен плеймейкър през паузата

7 Dni CSKA30.12.20187320
ЦСКА - Левски, фенове, Сектор Г

Привържениците на ЦСКА в официалния форум oбсъждат оживено селекционните процеси на „Армията“. Голяма част от феновете се обединяват около мнението, че отборът се нуждае най-вече от класен полузащитник.

Pecata: Надявам се на нещо качествено в средата на терена, бързо и технично биещо шутове и с двата крака.

Joni: Няма какво да се лъжем, с наличните футболисти и особено тези в средата на терена няма как да направим приличен отбор, който да има шанс за групи в ЛЕ. Трябват си поне 5-6 класни играчи, но не тип Перейра, а такива, които да дойдат и да придадат друг облик на отбора.

Angoff: Очаквам в защита, а и на вратата да си останем със същите играчи, а в полузащита да залагаме повече на Антов и евентуално на Неделев, ако стане негов трансфер. От друго ново попълнение реално нямаме нужда.

Gopetogopeto: Лично за мен трябва да се отървем от плявата и да привлечем 2-3 наистина класни попълнения. Вратар очевидно няма да търсим, в защита нови също не ни трябват. В средата на терена е най-важната част от селекцията и всеки човек, който има горе-долу понятие от футбола, го забелязва това. Задължително според мен трябва да останат Тиаго и Антов, но един измежду Пинто, Малинов и Бикел спокойно може да си тръгне. В нападение сме бетон. През пролетта очаквам Соу и Мауридес да се борят със зъби и нокти за титулярно място, но Евандро може да се окаже скрит коз. Въпросът е какво ще стане с крилата и дали ще се разделим с някого от тях.

GShefield: Вальо Антов е готов за ударно налагане. Ако не стане с привличане на Тошко Неделев през зимата, имаме достатъчно халфове и не смятам, че ще вземем друг. Тошко не е проблемът, а цялостният хаос в селекционните процеси – текучество, паспорти, дисбаланс по позиции, липса на осезаемо качество за сметка на количество…

AlwaysLoyal1948: Неделев ако имаше желание да играе при нас, вече да беше дошъл.

Boj: Най-важната част от селекцията е взимането на плеймейкър. Някой, който е взет да раздава пасове и да връзва играта в центъра. Това хората да очакват от Малинов, Бикел или Антов да градят играта в центъра, е все едно да се чака от Каземиро да изземе функциите на Модрич. Трябва един разпределител в центъра и нивото ще се вдигне много. Както беше Хидиуед навремето или пък Методи Деянов, такъв тип играч.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *