Пламен Марков също скочи след съдийската гавра: Огорчен съм, че Лудогорец ни би с груби и очевадни съдийски грешки

7 Dni CSKA02.04.2017240

Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков също взе отношение след съдийската гавра срещу ЦСКА в дербито с Лудогорец. Той сподели, че се чувства огорчен от съдийството и според него е срамно подобен мач да се решава по такъв начин. Ето какво сподели Марков пред официалния сайт на червените:

“Скъпи армейци,

На първо място искам да ви благодаря за невероятната подкрепа към отбора. Нагледно показахте как се обича и брани любовта. Поклон пред всички вас!

Второто нещо, което искам да споделя пред вас и цялата общественост – изключително разочарован и огорчен се чувствам от начина, по който Лудогорец спечели срещата – груби съдийски грешки, които бяха очевадни и фатални. Недопустимо е мач от такова ниво да се решава по този начин. Недопустимо и срамно.

Подобни действия НЕ помагат на футбола по никакъв начин, дори по-скоро бих казал, че вредят. Нали искаме да развиваме играта? Стремим се да достигнем големите, да създаваме конкуренция, да вдигаме нивото. Но това няма как да се случи с подобни срещи.

ЦСКА винаги се е борил за челните места и така ще бъде и занапред. Въпреки всичко, въпреки всички нашата амбиция е да изградим силен отбор, който да остави сериозна следа не само в България, а и в Европа.

Апелирам отговорните органи да обърнат внимание на действията на съдиите в снощната среща и да вземат съответните мерки.

С уважение,
Пламен Марков”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *