Скандален Фотофакт: Дора Милева показа на кой иска да даде емблемата

7 Dni CSKA02.04.2017564

Скандалите около синдика Дора Милева продължават с пълна сила. След като в последните дни спретна медиен цирк, с постоянните си жалби и желанието си “уж” да подаде оставка, днес тя стигна дъното.

Случайно или не, Милева хареса във Фейсбук страницата на ФК Авиатор. Това е поредното доказателство, че госпожата ще трови до край живота на ЦСКА. С този пост трябва да е ясно. Дора Милева е пристрастна, а за всички е видно в кои ръце иска да види емблемата на ЦСКА.

4 коментара

 • Иван

  03.04.2017 at 10:49

  До журналистите,които отразяват ЦСКА и до ръководството на ЦСКА.Изискайте по законов начин с какви пари авиаторите кандидатстват за емблемата.Да не се крият зад някаква си конфиденциалност.Ами ако това са пари от престъпни групировки,от пране на пари или от наркотици.Така ли се издържа този отбор.Изискайте и настоявайте по законов начин да ви предоставят съответните органи тази информация с какви пари и от къде този отбор има милиони,като хем нямат спонсори,хем нямат привърженици.

  Reply

 • az67

  03.04.2017 at 15:24

  Всеки дигнал ръка срещу ЦСКА има грозна съдба…

  Reply

 • Гост

  03.04.2017 at 18:43

  Домусчиев няма право да е собственик на два отбора, за това се крие истинския собственик на авиаторите. Очевидно е че при авиаторите има подставени лица.

  Reply

 • ld

  03.04.2017 at 19:15

  Разбира се, че има подставени лица при въздухоплаващите! И понеже знам, че четат един въпрос към тях, нека си отговорят: Какво си мислите, че ще се случи, ако спечелите търга за емблемата?! Мислите, че стотиците цесекари ще ви приемат ли?! Хм, не сте толкова глупави- освен че ще събудите невиждана до момента червена ярост, нищо чудно турското иго да бъде прекъснато …

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *