Звезда на ЦСКА с неочаквана изненада на път за България (Снимка)

7 Dni CSKA08.01.201914450
ЦСКА - Черно море, Енрике Рафаел

Крилото на ЦСКА Енрике Рафаел вчера тръгна към България. Играчът публикува снимки в социалните мрежи как се сбогува със своето семейство. С него пътува и съотборникът му Евандро.

На летището обаче Енрике получи приятна изненада. Да се сбогува с него бе дошъл неговия близък приятел Тито. Енрике му подари своя фланелка, а двамата се увековечиха момента със снимка.

Енрике се надява да си върне титулярната позиция в ЦСКА през пролетта. Освен това той очаква съвсем скоро и български паспорт. Това ще му позволи да влиза в групата. През есента Енрике стана „жертва“ на ограничението 3-ма чужденци извън ЕС да попадат сред 18-те за мачовете.

В заключителния месец и половина от полусезона крилото е бил здрав, но не влизаше в групата заради бразилския си паспорт. Преди това Енрике отсъства близо 4 месеца, след като счупи ключица в реванша срещу Рига от Лига Европа.

Бразилецът ще е сред първите футболисти на ЦСКА, които ще преминат медицински прегледи на 9 януари, а на 10-и и 11-и на тестове ще се подложат още две групи играчи. Първото открито за медиите занимание на тима ще е на 13 януари, когато треньорът Нестор Ел Маестро ще даде пресконференция.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *