„24 часа“: ЦСКА прие офертата за Мауридес?! Звяра тръгва по стъпките на Фернандо Каранга

7 Dni CSKA09.01.201945140
Септември (София) - ЦСКА, Мауридес Роке Жуниор

Голмайсторът на ЦСКА Мауридес ще бъде продаден до часове, след като офертата за него вече е приета, пише “24 часа”. Той ще тръгне към Азия, като най-вероятно дестинацията е Китай. Говори се обаче, че може да става въпрос и за ОАЕ. Играчът вече е информиран за ситуацията и ще се яви на първата тренировка колкото да си вземе довиждане със своите съотборници.

Мауридес смени сънародника си Фернандо Каранга през лятото, след като той беше продаден в Китай. Започна по изключителен начин, като спечели сърцата на феновете с головете си. В дербитата обаче бразилецът така и не успя да се разпише, като бе тотално обезличен от защитата на Левски и Лудогорец.

Със сигурност цената на Мауридес няма да бъде голяма като тази на Каранга, но отново ще бъде няколко милиона долара. ЦСКА разполага и с друг бразилец – Евандро, който обаче почти няма мачове през есента заради ограничението за чужденци с паспорти извън ЕС в България. В последните мачове добре се включи и Али Соу, който дойде в София като голмайстор на първенството на Албания.

Така Мауридес може да изпревари Кирил Десподов с трансфер.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *