Родна медия с шокиращо разкритие: Ръководството на ЦСКА спря Кирил Десподов за…

7 Dni CSKA10.01.201910020
Футболист на годината, Кирил Десподов

Ръководството на ЦСКА наложи забрана на Кирил Десподов, който стана наскоро Футболист №1 на България за 2018 година. Блиц твърди, че младият ас на „армейците” няма право да дава повече интервюта. След като получи приза, Десподов беше канен къде ли не да говори за победата си в традиционната анкета.

Последната му изява бе в „Шоуто на Слави”, а за снощи е било предвидено да гостува в предаването „Домът на спорта” по „Диема”. Вчера по обяд обаче шефовете на ЦСКА са звъннали на Кирил и отсекли, че спира с изявленията. И добавили, че изобщо не ги интересува за уговорката с интервюто за платения спортен канал. Поради тази причина Десподов не беше в „Диема”.

„Предприехме тези спешни и за някои сензационни мерки, тъй като Кирил трябва да се съсредоточи върху зимната ни подготовка, която вече започна. Интервютата му бяха дотук. Той е безспорен талант и в момента е най-добрият футболист в България. Всички знаят, че има голям интерес към него от много места и не е изключено да бъде осъществен трансфер до затварянето на трансферния прозорец в края на януари. Сега на него му е необходимо да насочи изцяло вниманието си само и единствено на терена”, категорични бяха от „Армията” пред Блиц .

Оттам обаче не искат да разкриват подробности за интереса към Десподов от европейски отбори.

На този етап най-близо до Кирил са два италиански клуба, за които вече писахме – Каляри и Дженоа. Няма обаче конкретна оферта. Такава има засега само за централния нападател Мауридес.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *