Говорителят на Сектор “Г” каза какво мислят феновете за Домусчиев и проваления търг

7 Dni CSKA04.04.2017260

Говорителят на „Сектор Г“ Павел Маринов коментира за „Спорно за спорта“ проваления търг за емблемата на ЦСКА, , както и защо феновете избухнаха срещу Кирил Домусчиев.

„Не водим война с никого, не сме войници, въпреки че сме на „Армията“. Но той (Кирил Домусчиев – бел.ред.) каквото търси, ще си го намери. Това, което се случва, е поредно безумие. Не знам той какво иска, връща ли на някого нещо, иска да получи ли нещо“, каза Павел Маринов. Той бе категоричен, че не е имало никакъв натиск спрямо Дора Милева по време на търга.

„В часа, в който се е провеждал търгът, в стаята са били тя, нейните помощнички и собственикът Гриша Ганчев с неговите юристи. Кой я е заплащвал“, попита Маринов.

„Не сме спирали и пречили на Никола Газдов, защото той не направи опит да влезе“, подчерта още говорителят на „Сектор Г“.

„За пореден път хората показаха зад кой отбор са. Това е ЦСКА, няма друго ЦСКА. Някой си играе с търпението и добротата, но докога, защо и как са въпроси, на които нямаме отговор“, каза Маринов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *