Титуляри на ЦСКА продължават да се опъват за нови договори! Ел Маестро решава как да процедира

7 Dni CSKA14.01.201921710
ЦСКА, тренировка, Нестор Ел Маестро

Без развитие остава ситуацията около новите договори на Черниаускас и Тиаго. Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро за пореден път подчерта, че двамата са получили предложения от ръководството. Очевидно обаче нещо в условията не ги удовлетворява, щом още не са парафирали.

На въпрос дали играчите ще подпишат нови договори, Ел Маестро отговори: „Питайте тях. Знам, че клубът иска да ги задържи. Има предложения на масата. Всичко останало е бизнес. Трябва да питате тях. Те работят добре, изглеждат фокусирани и много мотивирани. От моя страна не виждам нежелание у тях да останат. Но винаги има лична страна, има мениджъри, има бизнес страна. А по тези въпроси не мога нищо да ви кажа“, каза Ел Маестро.

Изпълнителният директор Пламен Марков обаче даде малко по-различен коментар по тази тема. Според него ситуацията с Тиаго и Черниаускас зависи и от треньора: „Водят се преговори с Тиаго и Черниаускас. Това е въпрос, който касае и желанието на треньора. Той трябва да си каже мнението и клубът да действа според неговата визия“, заяви Марков.

Във връзка с друг изтичащ договор – на кондиционния специалист Томас Нойберт, Марков каза: „За Нойберт питайте собствениците. Той е доказан специалист и сме доволни от неговата работа. Това е въпрос на бъдещи разговори“.

Марков потвърди, че се водят преговори с чуждестранни специалисти с идеята един от тях да стане методист на школата. Все още обаче контракт не е сключен. Директорът заяви, че Енрике и Евандро още не са получили български паспорти.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *