Юбилейната емблема за 70 години ЦСКА е готова! Вижте я

7DNI CSKA06.04.20172267

ЦСКА представи своята емблема за седемдесет години от своето създаване. По този начин от клуба продължават традицията, която се наложи в България, клубовете да създават специални емблеми за своите юбилеи.

Вижте цялото съобщение на клуба и самата емблема:

“Армейци,

Представяме на вашето внимание новата юбилейна емблема на ЦСКА. По този начин отговаряме на традицията, която се наложи в България, клубовете да създават специални емблеми за своите юбилеи. Само след месец ЦСКА навлиза в своята седемдесета годишнина. За този период завоювахме 31 титли, 20 купи, 4 Суперкупи и играхме три пъти на полуфинал в европейските клубни турнири. Не случайно именно ЦСКА носи прозвището “Убиец на шампиони” с трите елиминации на действащи европейски клубни първенци.

В света има два подхода. Единият е да се направи изцяло нова емблема, както наскоро стори италианският гранд Ювентус. Вторият е да се стъпи на традицията е да се развие настоящата емблема. В ЦСКА винаги е прилаган втория подход при досегашните емблеми. Така правим и сега. Новата емблема съчетава всичко най-добро от съществуващите, като в същото време е по-съвременна. В нея е вложен текст от най-любимата песен на съвременното поколение.

Емблемата е изключително важен символ на клуба, но най-важното за един клуб сте именно вие, привържениците. Юбилейната емблема е плод на шестмесечния труд на Александър Виденски. Той е внук на живата история на ЦСКА Александър Манов, който от десетилетия е уредник на Музея на спортната слава на ст.”Българска армия”. Убедени сме, че заедно ще продължим победния ход на ЦСКА в историята и с новата юбилейна емблема ще извоюваме още по-големи вътрешни и международни успехи.

ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!”

7 коментара

 • ЦСКА НОМЕР ЕДНО

  06.04.2017 at 14:56

  Супер е.

  Reply

 • cbs

  06.04.2017 at 15:57

  Вълшебна е!

  Reply

 • МС

  06.04.2017 at 21:21

  Супер е !

  Reply

 • jjj

  07.04.2017 at 15:52

  zasto ne pusnete edna anketa za i protiv gela da se vidi tozi komplexar kolko go obi4at v balgaria

  Reply

  • Ld

   07.04.2017 at 18:18

   Обичат го еничарите, 15-те фена от български произход на Лудогорец, докато говедата са със смесени чувства към него! Никви анкети не са нужни, сигурен съм, дори авиаторите се пънат само заради взаимен интерес срещу възраждането на ЦСКА! А колко го “любят” българите може да се питат само служителите от БМФ, които работят за жълти стотинки, за да могат кешерюфците да прибират по 70 000 евро на месец…
   https://bgrabotodatel.com/company/708

   Reply

 • Тихомир Асенов

  09.04.2017 at 11:40

  Емблемата много ми харесва. Но статистиката за отличията пак не е точна. Ако хората от самия клуб не поднесат на обществеността една вярна фактология за завоюваните от футболния отбор купи, ще продължи да се шири и налага тази грешна бройка. ЦСКА има завоювани 60 трофея – 31 шампионски титли, 13 купи на Съветската армия, 12 купи на България (включително тази през 1981 г., която не доумявам защо не се брои) и 4 суперкупи на България. Ако при пресмятането се използва подхода купите на Съветската армия и купите на България да се обединяват в една обща статистика за националната купа, то задължително трябва да се споменат и 4-те завоювани купи на Съветската армия след 1981 г., когато този турнир се провежда като отделен, паралелно с турнира за купата на България.

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *