Шеф в ЦСКА изригна: Вече е рецидив да ни режат на Армията

7 Dni CSKA09.04.2017271

Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков е поредният от клуба, който се изказа остро срещу съдийството на двубоя с Черно море (3:1). “Червеният” бос изрази мнение, че става рецидив да има погрешни реферски отсъждания в ущърб на „червените“.

„Нашият отбор победи и имаше игрово превъзходство, държеше инициативата, създаде немалко голови положения. Естествено при 2:1 се създаде усещането, че мачът става тежък. Но нека не забравяме и как падна и техният гол. За пореден път бих казал още една засада, явна, която бе видима от всички. Така че, става вече рецидив на „Българска армия“ да се отсъждат погрешни решения в ущърб на нашия отбор“, започна Марков пред клубната телевизия.

„Считам, че за пореден мач това става на нашия стадион. Тези тънки, на пръв поглед незабележими уж грешки на съдиите естествено, че влияят много. Можеше да се стигне и до някакво изравняване и тогава наистина щяхме да си кажем, че мачът е бил много тежък и много труден за ЦСКА. Естествено по никакъв начин аз не оправдавам нашите играчи, които правя очевидни пропуски пред вратата на съперника и положения, които трябва да се реализират. И да не бъда упрекнат, че търсим само грешките на съдиите, но не бива да отминаваме с лека ръка и тези грешки, които влияят много негативно и в крайна сметка стават в ущърб на нашия отбор“.

„Бих допълнил и контузията на Каранга. Мисля, че тази ситуация и по начина, по който подходи вратарят на Черно море, би трябвало да бъде санкционирана. Виждате, че се стигна до съмнения за счупване даже на крак на нашия нападател, никаква ответна реакция. Така че когато визираме определени грешки на съдиите те не са без основание“, добави Марков.

„Не може да нямаме притеснение. Аз вече в няколко интервюта казвам, че нашият отбор е в процес на изграждане. Естествено ние не търсим помощ от съдиите. Но нека все пак да има обективни решения, които да не влияят както на на крайния резултат, така и на ставащото на терена в отделните мачове“, завърши Марков.

коментар

  • Торбалан

    09.04.2017 at 14:00

    Вижда се, че само с критика, пък било то и остра, няма как да стане.
    Веднага да се депозира жалба срещу съдийството, в деловодството на БФС.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *