Шеф в ЦСКА коментира трансфера на Десподов: Сега е удобният момент за сделка

7 Dni CSKA30.01.20198530
ОСК ЦСКА, годишни награди, Пламен Марков

Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков коментира трансфера на Кирил Десподов, който трябва да бъде осъществен до часове, както и даде мнението си по повод проваления такъв на Мауридес в Рапид Виена.

„Не мога да говоря за личните условия на Кирил Десподов, въпросът трябва да бъде отправен към него, в такова силно първенство като Италия, когато има трансфер това е успех за целия български футбол, най-вече за него в личен план, а също така и за клуба“, коментира Пламен Марков.

„След като клуба е решил да направи трансфер с този отбор в тази страна, това е успешният завършек. Не мога да определя центовете, затова не се ангажирам. ЦСКА продължава да изпълнява целите си в шампионата, когато трансфери с изходящи и входящи се получават, сега е удобният момент за Десподов, клубът е преценил да го продаде и той да продължи кариерата си“, добави той.

„Не можем да бъдем веднага готови, не винаги желанията съвпадат съответно с предложенията и възможностите, които се предоставят“, добави той.

Пламен Марков коментира и проваления трансфер на Мауридес в Рапид Виена.

„Стана така, че в последния момент този трансфер пропадна именно по предварително такива обяви и съответно „доброжелатели“ които попречиха за осъществяването на такъв трансфер“, каза още спортният директор на „червените“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *