Легенда на ЦСКА: Десподов заслужаваше такъв трансфер, сега му е кацнало птичето на рамото

7 Dni CSKA31.01.20196440
Футболист на годината, Кирил Десподов, Веселина

Най-успешният клубен треньор у нас Аспарух Никодимов коментира трансфера на Кирил Десподов от ЦСКА в Каляри. Според Паро това е положителна стъпка в кариерата му, но ще му трябва известно време да се наложи.

“Италианското първенство е много трудно и Кирил трябва да внимава много, за да не обърка нещата. Сега му е кацнало птичето на рамото и трябва да го хване и да се възползва от шанса. Момчето заслужаваше такъв трансфер. Каляри не е най-силният отбор, но в крайна сметка това е Серия А, могат да го забележат други клубове, а и ще претърпи развитие като футболни качества. От него си зависи. Той си е перде, което вероятно ще му е от полза.

Той има шанс да се наложи и възможността му е по-голяма от тази на Сашо Тонев. Бих го посъветвал да играе по-колективно. Той може да се надиграва в ситуации един на един, но защитниците в Италия да жестоки и от началото сигурно ще му е доста тежко. В Каляри ще го научат, нямам съмнение”, казва Паро пред “Тема Спорт”. Той е на мнение, че в ЦСКА-София трябва да привлекат нов играч на неговия пост, тъй като останалите футболисти на този пост са непостоянни.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *