Трансферен гуру обяви точното разпределение на сумата по трансфера на Десподов

7 Dni CSKA31.01.201932970
DESPODOVCIAO2

Докато в България се лутахме сред информации и дезинформации за бъдещето на Футболист номер едно за 2018 г. Кирил Десподов, един гуру на трансферните информации от Италия разкри със 100-процентна точност къде ще заиграе той – Джанлука ди Марцио.

Сега той разкри в сайта си и точното разпределение на сумата по трансфера на нападателя. Джанлука ди Марцио работи с източници от клубовете и според авторитетния трансферен спец, новият клуб на футболиста Каляри ще плати за него 3 млн. евро. Тази сума може да набъбне с бонусите и до повече, но всичко зависи от представянето му.

Ако и този път информацията му се окаже акуратна, Десподов няма да се окаже най-скъпо продаденият български футболист от родното първенство. Освен, ако разбира се, „червените“ не вземат допълнителните премии от представянето му.

Иначе другият важен детайл от сделката е такъв, какъвто вече го знаем – договор за следващите четири сезона и половина. Очаква се дебютът на Десподов в групата да е още тази седмица, но по-вероятно е да играе следващия уикенд.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *