Стойчо Младенов проговори за парите за емблемата и отсече: Имаше два момента, в които можех да се върна в ЦСКА

7 Dni CSKA31.01.201919100
ЦСКА, Стойчо Младенов

Българският треньор на казахстанския Кайсар Стойчо Младенов сподели, че е имал разговори на два пъти с ЦСКА за завръщане в отбора.

„Имаше два момента, в които сме водили разговори, но и в двата момента, аз бях ангажиран с договор. И просто невъзможността е точно от това, че имам подписан договор и няма как да напусна без някаква компенсация. Иначе нямам никакво притеснение. Казал съм и пак ще го кажа, винаги съм си удържал на думата, дори може банално да звучи, но от другия край на света пеша бих се прибрал и бих се върнал в ЦСКА. Но в този момент ситуацията е такава”, коментира Стойчо Младенов за Канал 3.

Попитан за процесите на стадион „Българска армия” и платените пари за емблемата на клуба, Младенов отговори: „Това е една постъпка на Ганчев, с която доказва и показва любовта си към ЦСКА. Неведнъж вече казвам, че това не са пари, хвърлени на вятъра или както той се изрази в канала. Може би друго искаше да каже, но прозвуча по този начин, защото ЦСКА е най-голямата марка. Марка, която продава и то много скъпо продава. Няма друга българска марка като ЦСКА, която да продава на такива цени. И тези пари, които той е вложил в ЦСКА, първо от голямо значение е, че ЦСКА придобива своята емблема. Това е приемственост. Второ, обединява феновете. Дори и тези, които по една или друга причина се бяха отделили признават ЦСКА, защото купуването на емблемата дава приемственост, за която говорим. И трето, ЦСКА има много висока, висока цена. Много висока цена. И тези пари за цената на ЦСКА са нищожни. Аз съм убеден, че един добър мениджмънт, една добра трансферна политика, тези пари ще се върнат десеторно.”

По темата за парите, които някои длъжници дариха на клуба, Стойчо Младенов коментира: „Това са много лични неща. Не ги кометирам пред цялата общественост. Всеки както намери за необходимо. Това са честно спечелени пари. И всеки е в правото си да се възползва от тях по начин, който намери за добре. Който даде даде, който не даде също. Защото примерно с моя екип работихме 10 месеца без възнаграждение. Мислите ли, че в този момент някой ме е попитал как съм. Или когато правих интервенцията на сърцето, някой дойде от ЦСКА да ми плати операцията. Така че много са тънки нещата затова предпочитам да не ги коментираме. Не ми задавайте такива въпроси, защото това са много лични неща и всеки знае за себе си проблемите, които съществуват.”

„Безспорно аз казах и няма две мнения, с купуването на емблемата тази приемственост се осъществи и от тук нататък това е ЦСКА”, заяви още Мл

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *