Стоичков подлуди феновете на ЦСКА в Лондон! Тези кадри ще стоплят сърцето на всеки армеец (Снимки)

7 Dni CSKA02.02.20194940
Стоичков автографи златна топка 11

Христо Стоичков представи автобиографичната си книга „Историята“ и в Лондон. Стотици българи се събраха в една от най-големите зали в британската столица, за да се срещнат с футболната легенда. Часове наред желаещите да се докоснат до Камата чакаха на опашка пред зала „Тroxy“. В нея се влизаше срещу билет от 20 и 40 паунда. Всеки закупен пропуск беше със специален подарък – книгата „Христо Стоичков. Историята“ с автограф от легендата. Както е известно, автобиографията на великия българин е написана в съавторство с известния журналист Владимир Памуков.

Снощи залата в Лондон се изпълни до краен предел за очакваното с голям интерес събитието. Стоичков обра овациите на стотиците, които го уважиха. Камата раздаде автографи на всички желаещи. За доброто настроение пък се погрижиха две от звездите на българския шоу бизнес – Димитър Туджаров-Шкумбата и гласът на „Дарик радио“ Иво Райчев.

Талантите от школата на ЦСКА в Лондон също присъстваха на събитието. За малчуганите беше невероятно преживяване да видят на живо футболната легенда, който се снима за спомен с тях.

За няколко часа Стоичков разписа близо две хиляди книги. Пред присъстващите Камата каза, че Лондон е късметлийското място за него. В английската столица през 1992 година Ицо и съотборниците му от Барселона спечелиха КЕШ, побеждавайки с 1:0 Сампдория с гол на Роналд Куман.

Следващите спирки за Стоичков са Барселона и Чикаго.