Юношите на ЦСКА с впечатляващи резултати в контролите! Армейците записаха 5 победи и само една загуба

7 Dni CSKA04.02.20199040
Левски U16 - ЦСКА U16, Купа на БФС

През изминалата седмица юношеските ни формации от 14 до 19 години изиграха общо 6 контроли, като постигнаха 5 победи и допуснаха едно поражение.

ЦСКА U19 отстъпи с минималното 0:1 на мъжкия отбор на Сливнишки герой. В следващата си контрола възпитаниците на Ивайло Станев ще премерят сили с Вихрен (Сандански), пише официалният сайт на ЦСКА.

Армейците до 17 години, водени от Добромир Митов и Сашо Борисов, победиха Берое с 4:0. Два гола отбеляза Цветомир Цанев, а по веднъж се разписаха Кристиян Атанасов и Марк-Емилио Папазов. На тима ни предстои приятелски мач срещу Миньор (Перник).

Проверката на ЦСКА U16 срещу Царско село беше прекратена в 70-та минута заради инцидент с вратаря ни Александър Марковски. Алекс вече е добре и ще поднови тренировки в следващите дни. Момчетата на Христо Марашлиев водеха с 3:1 след два гола на Георги Манев и един на Христо Арсов.

ЦСКА U15 изигра две контроли – срещу Царско село и Берое. Тимът ни, воден от Атанас Борносузов, спечели и двете съответно с 5:0 и 4:1. Срещу софийския съперник по два гола вкараха Йоан Борносузов и Йоан Лозанов, а един добави Ясен Спиров. Вратата на Берое беше поразена два пъти от Юлиан Илиев и по веднъж от Павел Жабов и Кирил Великов. На 6 февруари армейците заминават за Сандански, където ще участват в международния турнир „Пирин къп“.

Възпитаниците на Антон Димитров, родени през 2005 година, се наложиха над Литекс с 3:1. Два пъти в мача се разписа Георги Димитров, а един гол вкара Константин Йорданов.