Чакмаков със супер новина за „червените” фенове

7DNI CSKA11.04.20171350

Александър Чакмаков разкри супер новина, която ще зарадва изключително много „червените” фенове. Бизнесменът разкри, че новата баскетболна зала на ЦСКА ще бъде готова до два месеца. Спортното съоръжение се очаква да бъде лицензирано в срок, за да може от новия сезон да приема официалните двубоя от лигата.

“Всички необходими разрешения вече са налице. Това обаче ни отне цяла година. Подписахме близо 179 документа. Хората, които не са в строителния бранш, не си дават сметка, но е къртовска работа да се уредят всички тези документи за залата. Трябва да е ясно, че аз работя само и единствено с изрядна документация”, заяви бизнесмена.

“Капацитетът на залата ще бъде 480 души. Така е най-рационално, за да не бъдат притеснени хората, които ще гостуват в нея. Тя ще бъде предимно тренировъчна, но срещите си там ще могат да играят старшата възраст и мъжкият състав. За големи мачове обаче не може да говорим. Тя ще бъде готова до два месеца. Мисля, че ще успеем да я лицензираме и в срок, така че всички мачове да се играят в нея следващия сезон”, допълни още Чакмаков.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *