Родна медия твърди: ЦСКА разкарва трансферно разочарование през лятото?!

7 Dni CSKA07.02.201927350
ЦСКА, тренировка, Латвия, Витаутас Черниаускас, Борис Секулич

Авантюрата на Борис Секулич с ЦСКА е напът да приключи и защитникът ще си тръгне от “Армията” най-късно през лятото. Сърбинът със словашки паспорт бе твърд титуляр като десен бранител в началото на сезона, след това бе преместен да запълва дупката отляво, а после изпадна трайно от състава. Секулич, който дори е част от разширения състав на националния отбор на Словакия, бе нарочен от “червените” фенове след загубата от Левски, което на практика му затвори пътя към първия състав.

Защитникът почти не играе и в зимните контроли, въпреки че отборът има сериозни проблеми и по двата фланга на отбраната. По време на лагера като десен защитник съзнателно е налаган Стойчо Атанасов, а отляво Ел Маестро премести Станислав Манолев заради контузията на Жеферсон и непостоянното представяне на Лясков.

Борис Секулич има договор с ЦСКА до 2020 година. Почти сигурно е, че той няма да го изпълни и през лятото ще си тръгне от “Армията”, когато ще му се търси купувач. Заради проблемите в защита, засега той ще остане и през пролетта, за да запълва дупките, когато се наложи.

“Меридиан мач”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *